Oferta Pune (List)

 • Shqiperi, ofroj vend pune DREJTOR I PROGRAMIT TE TURIZMIT

  S&D Invest Sh.A
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune PAPA’S Bakery kerkon te punesoje Agjent/e SHITJE

  PAPA'S Bakery
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Ekonomist/e

  MBNJ
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • CMS Kompani lider ne fushen e Call Center kerkon operatore ne gjuhet anglisht, gjermanisht, italisht

  CMS CMS
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Durres, ofroj vend pune Operatore Shitjeje

  deltagroup deltagroup
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Inxhinjer Elektrik

  megatek megatek
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Auditor

  megatek megatek
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Arkitekt

  Alb Perkthime Alb Perkthime
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune part time paradite mesues/e te gjuhes gjermane

  Alb Perkthime Alb Perkthime
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune programues

  HIMA TRAVEL HIMA TRAVEL
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Sistemues/e

  SPAR SPAR
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Operatore e kujdesit ndaj klientit

  Globe Globe
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Operatore Kase ne dyqanet Globe

  Globe Globe
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane, ofroj vend pune Agjent imobiliar/e

  FARE IMPRESA FARE IMPRESA
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Tirane,Internship ne SOCIAL MEDIA SPECIALIST

  FARE IMPRESA FARE IMPRESA
  • Internship
  • 5 months ago
 • Hotel “Baron”, ofroj vend pune Sanitare

  HOTEL BARON HOTEL BARON
  • Fulltime
  • 5 months ago
 • Fushate Inovative! Kerkojme Operatore te gjuhes Italiane

  IMS-AL IMS-AL
  • Fulltime
  • 5 months ago
Load more listings

Oferta Pune Premium

Java Developer – Senior/Junior

Tirana Fulltime

Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilet Java Enterprise Developer – Senior dhe Java Enterprise Developer – Junior per

Tirane, ofroj vend pune Punonjes Kontabiliteti per Shitjet

Tirana Fulltime

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani leader ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura

Tirane, ofroj vend pune specialist marketingu

Tirana Fulltime

Kompania Brunes,aktiviteti i sëcilës konsiston në fushen e mobilimit dhe tregtimit te pllakave dhe hidrosanitareve,ne saje te zgjerimit te aktivitetit

Gjej pune thjesht me nje klikim!

Eksperiencat e më hershme në fushën e teknologjisë na ndihmuan qe të krijojmë një portal i cili do të ofroj asistencë te vazhdueshme për personat qe janë duke ofruar punë apo kërkuar punë.

MosRRI Oferta Pune

Këtu ne listojmë statistikat tona të faqes dhe sa njerëz kemi ndihmuar në gjetjen e një pune dhe kompanitë qe kanë gjetur punonjës.

 • 23 Jobs Posted
 • 17 Companies