Search results

Before We Go

Posted on 30. Jul, 2015 by in Drame, Komedi, Romance

Nik, një muzikant i cili gjendet përpara një dileme, takon në stacionin e trenit Bruk, një vajzë e cila fsheh pas saj një dilemë akoma më të madhe. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.2/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Vidbull Oboom Filehoot Uptobox Vodlocker Mega Userfiles Userfiles Vidto 1Fichier Megavideo – VideoMega – V-Vids – […]

Tags: , , , , , , , ,

Hot Pursuit

Posted on 30. Jul, 2015 by in Aksion, Komedi, Krim

Një oficere e policisë përfshihet në një aventurë kur i jepet një mision: të mbrojë vejushën e një trafikanti droge duke u përballur me kriminelë dhe policë te korruptuar. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 4.9/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Vidbull Oboom Filehoot Uptobox Vodlocker Mega Userfiles Userfiles Vidto 1Fichier Megavideo – VideoMega – V-Vids […]

Tags: , , , , , , , ,

Dark Was the Night

Posted on 30. Jul, 2015 by in Drame, Horror, Thriller

Një krijesë e pandeshur më parë lëshohet në pyllin e qytetit të vogël dhe të izoluar të Meidën Uds pasi një kompani që merret me prerje drush hyn në pyllin fqinj. Shpresa e vetme e qytetit mbetet tek Sherifi vendas dhe tek delegati i tij i besuar. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 6.5/10 Shiko Shkarko […]

Tags: , , , , , , , ,

Memento

Posted on 30. Jul, 2015 by in Mister, Thriller

Leonardi vuan nga humbja e kujtesës dhe i duhet të përdor shënime në trup për të ndjekur njeriun që ai mendon se i vrau të shoqen. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 8.5/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Vidbull Oboom Filehoot Uptobox Vodlocker Mega Userfiles Userfiles Vidto 1Fichier Megavideo – VideoMega – V-Vids – – – […]

Tags: , , , , , , , ,

Three Steps Above Heaven

Posted on 29. Jul, 2015 by in Drame, Romance

Kjo është historia e bukur e dashurisë mes djalit të keq dhe vajzës studioze. A munden dy njerëz kaq të ndryshëm të bëjnë që lidhja e tyre të funksionoj?! Ndiqni filmin e shumë pëlqyer dhe përjetoni emocionet që përcillen përmes tij. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Vidbull Oboom Filehoot […]

Tags: , , , , , , , ,

The Face of an Angel

Posted on 29. Jul, 2015 by in Drame

Një gazetare dhe nje regjizor dokumentaresh do të ndjekin së bashku çështjen e një vrasjeje dhe të dyshuarës kryesore. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 4.9/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Played Uptobox Novamov Ezfile Videoweed Nosupload Nowvideo Uploaded Vidto – Vidbull – Promptfile – Vidspot – – – – – – –

Tags: , , , , , , , ,

The Fountain

Posted on 29. Jul, 2015 by in Drame, Fantashkence, Romance

Tomi, një shkencëtar modern, po përpiqet të bëjë zbulimin e madh mjekësor, që të shpëtojë gruan e tij Izin, e cila është e sëmurë me kancer. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Played Uptobox Novamov Ezfile Videoweed Nosupload Nowvideo Uploaded Vidto – Vidbull – Promptfile – Vidspot – – – […]

Tags: , , , , , , , ,

Barely Lethal

Posted on 29. Jul, 2015 by in Aksion, Aventure, Komedi

Një adoleshente agjente që do një adoleshencë normale shtiret sikur vdes dhe regjistrohet në një gjimnaz periferik. Ajo shumë shpejt mëson se t’I mbijetosh ujërave të trazuar të gjimnazit është më sfiduese se spinuazhi ndërkombëtar. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Played Uptobox Novamov Ezfile Videoweed Nosupload Nowvideo Uploaded Vidto […]

Tags: , , , , , , , ,

The Intouchables

Posted on 28. Jul, 2015 by in Biografi, Drame, Komedi

Bazuar në ngjarje të vërtetë. Një miqësi e rrallë mes një tetraplegjiku dhe një djaloshi të ri. Histori të ndryshme në vetvete, njëri i adoptuar, tjetri i veçuar nga jeta sociale për shkak të gjendjes së tij. Rrugët e jetës janë të pafundme. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 8.6/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt Played […]

Tags: , , , , , , , ,

Page 1 of 7012345...102030...Last »