Search results

Step Up All In

Posted on 14. Dec, 2014 by in Drame, Romance

Të gjithë yjet nga filmat e mëparshëm të Step Up vijnë së bashku në Las Vegas, duke luftuar për një fitore që mund të përcaktojë ëndrrat dhe karrierat e tyre. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 6.1/10 Shiko Shkarko Firedrive Shkarko Direkt Sockshare Shkarko Direkt 1 V1 Player Movreel Played Uptobox Novamov Filecloud Videoweed NosUpload NowVideo […]

Tags: , , , , ,

The Theory of Everything

Posted on 25. Jan, 2015 by in Biografi, Drame, Romance

Marëdhënia mes fizikantit të famshëm Stephen Hawking dhe gruas së tij. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 7.8/10 Shiko Shkarko Netu Shkarko Direkt 1 V1 Player Shkarko Direkt 2 Played Movreel Novamov Uptobox Videoweed Filecloud Nowvideo Nosupload Vidto Uploaded Vidbull – Promptfile – Vidspot – – – – -

Tags: , , , , ,