Taken 3

Posted on 28. Jan, 2015 by in Aksion, Thriller

Një ish-operativ i qeverisë, Brajan Mills akuzohet për një vrasje të pamëshirshme, që ai nuk e kishte kryer apo dëshmuar. Ndërsa ai gjurmohet dhe ndiqet nga policia, Mills sjell grupin e tij të veçantë dhe të aftë, për të gjetur vrasësin e vërtetë dhe për të pastruar emrin e tij. Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: […]

Tags: , , , , ,