CFARE DUHET TE PERFSHIJE CV-JA JUAJ ?

Cilat jan aspektet dhe gjërat më të rëndësishëme në një CV? Në një studim të bërë në vitin 2008 nga Eric Hilden, thuhet se gjërat që më së shumti lën përshtypje në një CV jan: 45%        Pervoje pune paraprake 35%        Kualifikimet & Aftësitë 25%        E lehtë për tu lexuar 16%        Arritjet 14%        Gramatika në të

Continue Reading

SI TË SILLENI GJATË INTERVISTËS

Si te silleni gjatë intervistave perballë panelit është një pyetje që nuk bëhet shpesh, por kandidatët duhet të kuptojnë se çdo moment do te ketë ndikim në rezultatin e tyre. Ne kemi dhënë disa metoda të thjeshta për ti ndjekur që mund të ju ndihmojnë në zgjidhjen tuaj. Para se ti ndiqni hapat të cilat

Continue Reading