About Forward shpk

Forward eshte nje kompani me aktivitet disa vjecar ne tregun shqiptar.
Forward ofron sherbime te specializuara ne projektimin dhe realizimin e sistemeve informative ne kuader te Information Technology, duke vene ne dispozicion kompetencen, profesionalizmin, eksperiencen dhe entuziazmin ne realizimin e objektivave.
FORWARD eshte nje kompani e kontrolluar nga OMNIAWAY, kompani italiane me eksperience mbi 15 vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).