Overview

A Bi Esse eshte nje kompani lider qe operon suksesshem ne Shqiperi dhe Kosove ne fushen e pajisjeve e materialeve elektrike te nje cilesie te larte.

Aktualisht kompania kerkon te punesoje nje SHITES BANAKU.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

-Te kene mbaruar shkollen e mesme.
-Te jene mbi 25 vjec.-Te kene lejen per drejtimin e automjetit.
-Te jete i besueshem-Te jete i afte te punoje ne grup-
-Te kete aftesi shume te mira komunikuese

Do te konsiderohet se kane avantazh kandidatet te cilet:

-Kane patur eksperienca te ngjashme pune.
-Kane njohuri mbi materialet elektrike.
-Kane njohuri ne gjuhen italiane.
-Kane mbaruar nje shkolle te larte.

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit hr@abiesse.al ose ne adresat: Dyqani ABIESSE – Sheshi Ferenc Nopcka (Perballe stacionit te trenit), ABIESSE – Autostrada Tirane-Durres km 6, Tirane. Aplikimet do te pranohen deri me dt 05/10/2017. Ju lutem te specifikoni te subjekti i e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni.