Overview

Specialist/e ne Departamentin e Marketingut:
A Bi Esse eshte nje kompani lider qe operon suksesshem ne Shqiperi dhe Kosove ne fushen e pajisjeve e materialeve elektrike te nje cilesie te larte. Aktualisht kompania kerkon te punesoje nje Specialist/e ne Departamentin e Marketingut:
Ky pozicion pune konsiston ne planifikimin,zbatimin dhe kontrollin e elementeve te marketingut ne perputhje me strategjine e marketingut,per te rritur imazhin e kompanise.

Kerkesat/Kualifikimet :
· Diplomë Universitare në fushën e Marketingut.
· Të ketë mbi 3 vjet eksperience pune në fushen e marketingut.
· Te njohe shume mire gjuhet e huaja Anglisht dhe Italisht.
· Të njohë shumë mire programet baze Microsoft Office ( Word, Excel, Power Point) si edhe programe te tjera .
· Të ketë njohuri të mira në fushën e marketingut online
· Te kete aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
· Të jetë i organizuar, kreativ dhe me iniciativë.

Te interesuarit te dergojne nje C.V. te shoqeruar me nje fotografi te koheve te fundit ne adresen e e-mailit hr@abiesse.al ose ne adresat::

A BI ESSE sh.p.k – Rr. :Rr. 28 Nentori 73,Tirane (Autostrada Tirane-Durres,km 6,perballe QTU-se)
Dyqani A BI ESSE- Sheshi Ferenc Nopcka, perballe ish Stacionit te Trenit

Aplikimet do te pranohen deri me dt 05/10/2017.
Ju lutem te specifikoni ne subjektin e e-mailit pozicionin e punes “Specialist Marketingu”