Overview

Shoqeria “AGS” shpk me objekt aktiviteti “Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj.
Realizimi dhe drejtimi i restoranteve, bareve pijetoreve,hoteleve dhe ne pergjithesi i sherbimeve publike.
Drejtimin e dhenies se ushqimit te te semureve dhe personelit spitalor”.

Ofron vend pune ne pozicionin e Mercologe e cila :

Te kete perfunduar studimet e larta ne Fakultetin e Shkencave te Natyres, Dega Kimi – Teknologji Ushqimore ( Mercologji)
Te kete eksperience pune mbi 1 vit ne kete fushe
Te kete Aftesi shume te mira te punes ne grup, dhe pershtatshmeri ne ambjentin e punes.

Degoni CV tuaj prane zyrave tona, Adresa: Rruga “Beqir Luga”, Afer Pazarit te Ri

Tel. 04 5800672 / 069 60 44 707

Ose ne adresen e-mailit: info@ags.al dhe shenoni ne subjekt pozicionin per te cilin po aplikoni