Overview

Kualifikime/ Kërkesa:
· Te kete perfunduar me rezultate te shkelqyera Fakultetin e Arkitektures.

· Te kete experience pune 2-3 vjet ne profesionin e Arkitektit.

· Te njohe shume mire programet photoshop, autocad ne 2D dhe 3D, Sketchup, 3dsmax dhe Rhino.

· Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze, avantazh jane edhe gjuhe te huaja te tjera.

· Te kete aftesi shume te mira kordinimi dhe menaxhimi.

· Te kete iniciative dhe aftesi per te punuar ne grup.
Te interesuarit te dergojne CV-te e tyre prane adreses se zyrave tona :

E-mail: b.njerezore@abissnet.al
Rruga: “Ismail Qemali”, Pallati Abissnet, Tirane.
Telefon: 044310656