Overview

CMS kompani lider ne fushen e Call Center.
Mundesi per kedo qe deshiron te kete nje page ne nivelin e standarteve europiane .Duke ofruar nje ambient dinamik dhe ambicioz , dicka ndryshe nga te tjeret .

Ne ofrojme :

 • Paga mbi 1000 EURO
 • Kontrate e rregullt ne baze te Kodit te Punes
 • Mundesi trajnimi jashte vendit
 • Page e 13 per te punesuarit me shum se 1 vit
 • Sigurim Jete dhe Shendeti ne bashkepunim me kompanite me prestigjoze te Sigurimit ne Shqiperi , per persona me me shum se 1 vit pune.
 • Trajnime me pagese te plote
 • Transporti I perfshire .

Kerkohet :

Te zoteroje shume mire gjuhen angleze/ gjermane/italiane

 • Disponibilitet Full-Time
 • Aftesi te mira komunikative
 • Te punoje ne grup
 • Kapacitet intelektual
 • Seriozitet ne pune
 • Ambicie dhe vendosmeri
 • Preferohet experience e meparshme ne fusha te ndryshme telemarketing.
 • Te kete arsimin e larte (minimum Bachelor)

 

Nese jeni nje njohes I mire i gjuhes angleze , gjermane ose italine ju ftojme te na vizitoni prane zyrave tona .

Rr. Elbasanit,
ngjitur me BKT, 200 pas shkolles se Policise

cms@job4u.com

Tel:0696778777