Overview

Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k (CCBS) eshte kompani leader ne tregun shqiptar te pijeve freskuese jo alkoolike me marka te njohura nderkombetare.
Tek CCBS, ne jemi te bindur per rritjen e biznesit tone, per kontributin ne komunitetet lokale dhe ne zhvillimin e burimeve njerezore me ane te aftesive te forta organizative dhe me njerezit e duhur ne vendin e duhur.

CCBS po kerkon kandidate te pershtatshem ne pozicionin e meposhtem:

Punonjes Kontabiliteti per Shitjet

Detyrat kryesore:
· Pergatit dhe regjistron faturat ne programin financiar bazuar ne porosite nga magazina.
· Pranon urdher pagesat dhe i regjistron ne program financiar.
· Pregatit statistikat e shitjeve ditore bazuar ne faturat e shitjeve.
· Pregatit raportet javore per situacionet e klienteve.
· Pregatit librin e shitjeve.
· Arkivon te gjithe dokumentacionin e shitjeve dhe te arketimeve.

Njohurite dhe Aftesite:
· Diplome Universiteti ne Ekonomik
· Njohuri te avancuara ne Microsoft Excel
· Aftesi te forta analitike
· Aftesi te shkelqyera nderpersonale
· Aftesi te mira te punes ne grup
· Disponibilitet per te punuar me dy turne

Te interesuarit duhet te dergojne nje email ku te specifikohet kerkesa per pozicionin e punes dhe nje kopje te CV ne adresen: hr@cocacola.al, dates 20 Shtator 2017.

Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret do te kontaktohen.
Coca-Cola Bottling Shqiperia sh.p.k promovon Shanset e Barabarta