Overview

EURO ESTATE IMOBILIARE lider ne fushen e pasurive te patundshme, ne kuader te zgjerimit kerkon te punesoje agjente imobiliare (meshkuj&femra)

Kriteret:

-Te njohin qytetin e Tiranes
-Aftësi për të punuar në grup
-Arsim i larte
-Te dine anglisht ose italisht
-Mosha e preferuar 24-35 vjec
-Puna ne terren dhe zyre
-Fitime te kenaqshme

Nxitoni!

Aplikimet vetem online : hr@euroestate.al

Adrese:Condor Business Center,kati 2
Rr: Kavajes,Tirane
www.euroestate.al