Overview

Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilet Java Enterprise Developer – Senior dhe Java Enterprise Developer – Junior per degen e saj ne Tirane. Pozicionet e ofruara jane full-time dhe parashikojne programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

Njohurite dhe cilesite e kerkuara:

Eksperienca e punes:
– eksperience pune mbi 3 vjecare me Java Enterprise Edition (J2EE) per profilin senior
–  eksperience pune mbi 1 vjecare me Java Enterprise Edition (J2EE) per profilin junior
Njohurite teknike:
– eksperience te konsoliduar mbi J2EE, Hibernate, EJB 3.0
– eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle, PostgreSQL)
– njohuri te konsoliduara mbi HMTL(5), CSS(3), Javascript si instrumenta te programimit front-end
– parapelqehet eksperience ne framework si JBoss Seam dhe Java Server Faces
– njohuri mbi web/application server (psh: Tomcat, Apache, JBoss, ecc)

Te tjera:
– arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, …)
– njohuri te gjuhes angleze dhe italiane te nivelit te avancuar
– aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme

Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne gjuhen italiane ose angleze ne adresat job@forward.al dhe info@forward.al

About Forward shpk

Forward eshte nje kompani me aktivitet disa vjecar ne tregun shqiptar.
Forward ofron sherbime te specializuara ne projektimin dhe realizimin e sistemeve informative ne kuader te Information Technology, duke vene ne dispozicion kompetencen, profesionalizmin, eksperiencen dhe entuziazmin ne realizimin e objektivave.
FORWARD eshte nje kompani e kontrolluar nga OMNIAWAY, kompani italiane me eksperience mbi 15 vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).