Overview

Kompania Globe e krijuar që në vitin 2000 është një kompani në rritje të shpejtë.
Globe është distributor i brandeve më të mira të botës në fushën e elektroshtëpiakeve dhe pajisjeve elektronike.
Çelësi i suksesit është stafi i përkushtuar dhe në kërkim të njohurive.

Rrjeti i dyqaneve GLOBE kërkon të punësojë Operatore në Departamentin e kujdesit per klientin :

Kërkesat e vendit të punës:

· Të ketë arsim të lartë;
· Të dijë të përdorë programet bazë kompjuterike;
· Njohja e gjuheve te huaja perben avantazh , ( perparesi gjuha angleze ) ;
· Të kete aftesi te mira koordinuese dhe komunikuese;
· Të jetë e shkathet, këmbëngulëse , e vemendshme ndaj detajeve ;
· Mosha nga 25 – 35 vjeç;

Pagese konkurruese dhe motivuese !

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa mund t’i dërgojnë CV-të me fotografi në adresën e-mail hr@globe.al deri ne dt 20/09/2017

Jeni të lutur të përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.
CV të cilat nuk do të kenë të përcaktuar pozicionin për të cilin aplikojnë, nuk do të merren në konsideratë.