Overview

Kompania Globe e krijuar që në vitin 2000 është një kompani në rritje të shpejtë.
Globe është distributor i brandeve më të mira të botës në fushën e elektroshtëpiakeve dhe pajisjeve elektronike.
Çelësi i suksesit është stafi i përkushtuar dhe në kërkim të njohurive.

Rrjeti i dyqaneve GLOBE kërkon të punësojë Operatore Kase në dyqanet Globe Tirane :

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Hedh ne sistem kontabel cdo veprim qe kryhet me qarkullimin e produkteve dhe llogarite e klienteve pasi ka kontrolluar fizikisht cdo levizje me lidhje me hyrjen/daljen/faturimin e produkteve .
• Asiston me përditësimin dhe përmirësimin e informacionit që lidhet ngushtësisht me punën e përditshme.

Kërkesat profesionale të vendit të punës:
• Të ketë eksperiencë në pozicione punë ne lidhje me shitjen, mbajtjen e evidencave , pergatitjen e raporteve ditore;
• Të dijë të përdorë shumë mire programet bazë kompjuterike;

Kërkesa të veçanta të kandidatëve:
• Të jetë shumë i/e komunikueshëm, të jetë këmbëngulës/e, korrekt/e, i/e shkathët;
• Të jetë i/e përgjegjshëm/e dhe korrekt/e në punë;
• Të jëtë i/e fokusuar ndaj detajeve;
• Të ketë aftësi të punojë në grup;
• Të ketë aftësi të mira organizative dhe komunikuese.

Arsimimi
• Të ketë arsim të lartë.

Të gjithë të interesuarit që i plotësojnë këto kërkesa mund t’i dërgojnë CV-të me fotografi në adresën email hr@globe.al deri në dt 20/09/2017

Jeni te lutur te përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.
CV te cilat nuk do te kene te percaktuar pozicionin per te cilin aplikojne, nuk do te merren ne konsideratë.