Overview

Kerkojme programues webi qe te kete njohurite e meposhtme :
-HTML 5
-Bootstrap 3
-CSS 3
– Javascript
-JQuery
-PHP
(Shume e rendesishme dhe specifikisht e detyrueshme te njohe shume mire framework-un Codeigniter)
-Te kete eksperience me bazen e te dhenave MYSQL
-Te kete njohuri rreth platformes CMS WordPress

Dergoni cv : Julian@himatravel.com

Cel. : 0696137736