Overview

Hotel “Baron” kerkojme te punesojme nje person ne pozicionin Sanitare

Orari i punes:
Turni i dyte: 14:00 – 22:00

Paga: 24000 Lek Bruto perfshire Sigurimet

Kushti kryesor: 

Kerkohet korrektesi dhe pergjegjesi ndaj punes!!

Personat e interesuar te kontakojnte ne numrin e kontaktit ose
ne email. info@hotelbaron.al

www.hotelbaron.al
Tel. : +355 42467649
Cel. : 0684007110
Rr. Elbasanit, Sauk Tirane.