Overview

Kerkohet ekonomist/e me orar te plote ne nje firme peshku.

Personi kandidat, duhet: 
-Te kete eksperience pune te pakten 1 vit.
-Te kete njohuri te mira kompjuterike ne excel
-Te jete i/e komunikueshem dhe i/e gatshem per te dhene kontributin maksimal per mbarevajtjen e punes.
-Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe aftesi mireorganizuese ne pune.

KONTAKT:

Email : burimenjerezore123@gmail.com

Ju lutem,dergoni CV me Foto ne emailin perkates.

Cel. : 0672058068