Overview

KERKOJME TE PUNESOJME NJE OPERATORE NE AGJENSINE TONE
ME AKTIVITET ,AGJENSI TRANSFERTA PARASH DHE KEMBIMI VALUTOR
ME ARSIM TE LARTE ,TE JETE SHUME KORREKTE DHE E KOMUNIKUESHME
MOSHA 25 DERI 35 VJEC
ORARI I PUNES nga ora 8.00 deri 17.00 ,Ediela pushim.
Per arsye te distances nga zyra ,ju kerkojme te percaktoni sakte adresen e banimit ,minimumi rrugen apo lagjen.
DERGONI CV ME FOTOGRAFI NE ZYRE OSE NE ADRESEN E MEPOSHTME.
PRANE UNIVERSITETIT BUJQESOE TIRANE.
EMAIL- gjoniinst@yahoo.com

shenim.
CV PA FOTOGRAFI NUK MERREN NE KONSIDERATE;